dilluns, 27 de gener del 2014

Recull de fotografies

Des de l'inici de la celebració del Quarantè, alguns de vosaltres ens heu estat preguntant per les fotografies que apareixen al bloc i si les podíeu aconseguir.

Després de mirar com podíem fer-ho de manera segura, us comuniquem que properament penjarem les imatges en una carpeta que us podreu descarregar i que contindrà tots aquests documents.

Com?

Si voleu rebre l'enllaç d'aquesta carpeta per poder-vos descarregar les fotografies, envieu-nos un correu electrònic a esplaidelpi@gmail.com indicant-nos a quina direcció de correu electrònic voleu que us enviem l'enllaç.

Quan?

Per ara encara estem recopilant fotografies d'aquests quaranta anys per anar-les afegint a l'àlbum, o sigui que encara tardarem unes setmanes en poder-vos passar l'enllaç. Tan bon punt tinguem la carpeta plena i acabada, la compartirem amb tots aquells que ens ho hàgiu demanat per correu electrònic.

Com podeu ajudar-nos?

Aprofitem per demanar-vos que tots els que tingueu fotografies de la vostra època que penseu que l'Esplai no té i que podem afegir a l'àlbum ens les envieu a esplaidelpi@gmail.com per poder fer créixer encara més aquest àlbum de records.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada