dimecres, 30 d’abril del 2014

Festa Major al carrer!

Us recordem que el proper dissabte 03 de maig, té lloc l'últim dels actes per celebrar el 40è aniversari de l'Esplai: la Festa Major!

Com que aquest és un any especial, també hem volgut que la festa major d'enguany també ho fos. És per això que hem organitzat un seguit d'activitats al carrer, obertes a tothom que vulgui venir a participar-hi. La festa començarà a les 16.30h amb jocs inftantils a la plaça Sant Josep Oriol. Des d'aquesta mateixa plaça, iniciarem a les 17.30h una cercavila pels carrers del barri acompanyats dels Gegants del Pi. A les 18.30h continuarem la festa amb el grup d'animació infantil Ail'as que ens farà jugar i ballar fins les 19.30h, quan farem el sorteig del cap de setmana per a quatre persones en un bungalow. Més tard, a les 21.00h arribaran els joves de Sambao per reactivar-nos després de sopar amb una bona dosi de batukada i a les 22.00h, el grup de rumba Incògnits ens animarà la festa fins a la mitja nit. 

Volem que aquesta sigui una festa de tots i per a tots, per commemorar els 40 anys d'Esplai que tots junts hem fet possible. Es per això que ens agradaria molt poder veure cares conegudes al llarg de la jornada. Us hi esperem a totes i a tots!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada