divendres, 9 de maig del 2014

Gran Festa Major del 40è!

Uns dies després de la gran Festa Major de l'Esplai, comencem a pair-ho tot plegat.

La tarda va començar amb jocs infantils a la plaça Sant Josep Oriol, que aviat es va omplir de nenes i nens que, juntament amb els monitors i les seves famílies, van passar una bona estona jugant amb farina, fent punteria, pintant, jugant amb aigua...

En acabat, per recuperar forces, hi havia xocolata desfeta amb melindros! El gran èxit que va tenir la xocolatada va ser gràcies a la Granja M. Viader, que va col·laborar amb la festa fent aquest donatiu pel qual estem molt agraïts.

Després de prendre la xocolata amb els melindros, vem fer la cercavila pel barri amb els nostres amics: en Perot, la Mulassa del Pi, la Laia i l'Oriol. Tots aquest companys del Pi, van sortir gràcies als geganters i amics d'Els Gegants del Pi. Aprofitem també per agrair la presència d'en Lluís Gelis, que va començar a tocar la gralla fa anys a l'Esplai i dissabte va voler acompanyar-nos en la cercavila: moltes gràcies! Una vegada finalitzada la cercavila, els Gegants se'n van anar a descansar i vam donar pas al grup Ail'As, que ens van fer l'animació infantil. Va ser tot un èxit! La plaça feia goig de veure tants infants gaudint de la música i dels balls proposats pel grup d'animació.


Després d'una pausa en què, tot sigui dit, la barra no va descansar, un grupet de noies de l'Esplai va pujar a l'escenari per fer el sorteig de la rifa procolònies. Va sortir el següent número:

A les nou del vespre va començar la batukada amb Sambao. Els sorolls dels tambors omplien la plaça Sant Josep Oriol, la gent començava a embogir. Deixàvem enrrere la festa infantil per donar pas a l'altra part de la festa. Sambao tocava i la gent els acompanyava ballant al seu voltant. Tot i només tenir una hora, els de Sambao van aconseguir un aforament complet. Gràcies!

Tot just després, a les deu del vespre, va començar el concert amb el grup Dantuvi trio. Van mostrar-nos la millor rumbeta catalana! La gent ballava, cridava, reia, tothom estava feliç escoltant-los; i nosaltres estàvem feliços de veure que la gent gaudia tant. Gràcies, nois, per fer-nos passar una nit tan genial amb la vostra música!

La barra també va ser tot un èxit: vam esgotar les begudes i els entrepans. Gràcies a aquesta participació i a la vostra col·laboració, els diners recollits ajudaran a comprar material per unes colònies que, de ben segur, seran un èxit!

Durant tot aquest escrit no em parat de donar gràcies a tota la gent que va col·laborar, però no ens cansarem de dir-ho ja que, gràcies a tots ells i ha la gent que vau venir a participar en algun dels actes programats en la celebració del Quarantè Aniversari de l'Esplai, la festa va ser increïble i inoblidable per tots nosaltres. 

Ens heu donat encara més forces per seguir fent esplai durant molts més anys.
Ens heu donat forces perquè sigui el principi de moltes més festes com aquestes.

Si ho voleu, podeu consultar totes les fotos de la nit en aquesta galeria digital o bé a l'àlbum del facebook que hem fet.

Durant tot el dia es van fer ressò de l'Esplai i de la festa diverses entitats, institucions i persones, sobretot mitjançant les xarxes socials.
A més, vam rebre la visita de BTV notícies que van redactar la notícia de la celebració:

Barcelona Cultura Popular també en va parlar:
Podeu veure, a la cronologia del twitter de l'Esplai del Pi, tot el que la gent va dir:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada